.

Crazy horse wallet case houden twee Kaarten met 2 Kaarthouder en pouch slot Voor Sony Xperia J ST26I ST26a

Crazy horse wallet case houden twee Kaarten met 2 Kaarthouder en pouch slot Voor Sony Xperia J ST26I ST26a

2.50
€ 2.00 -20 %

Nummer
Bestaan

 deze cover is Voor Sony Xperia J ST26 I ST26a, 100 procent nieuw met hoge kwaliteit. er een overeenkomstige hole camera, zonder de mobiele telefoon, kan foto 's. Ergonmic ontwerp en afgestemd op de opgegeven model. gemakkelijk om fit, gewoon clip je telefoon in de plastic shell bevestigd op rechts binnenzijde van de case.  Slim fit zorgt uw telefoon niet look voelen omvangrijk. * als de goederen u ontvangen niet we beschreven, terug te sturen zonder risico! maar let : gebaseerd op de verschillende display, de kleur zal een kleine aberratie,hoop mijn lieve koper begrijpen, bedankt : )foto show :
We streven de beste service, als u tevreden met onze item, geef ons een positieve feedback, die zal ons een beter ontwikkeling. bedankt voor uw bezoek. genieten een goede winkelen op onze winkel. 
Feedback :
 
3. Koper verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten en de transactiekosten van de totale product purchase.2. terugkeer of uitwisseling, item moet worden geretourneerd in nieuwe staat zoals ontvangen met alle begeleid accessoires en literatuur, inclusief de originele verpakking. Item moet NIET WORDEN USDED op alle.
1. We leveren een goede kwaliteit product, als u een kwaliteitsprobleem over het item, gelieve ons binnen 3 dagen na het ontvangen.
Service :
 
wij zullen aan ESCROW adres. zorgen Gelieve uw adres in ESCROW is afgestemd met uw verzendadres voordat u betaalt.wij zullen aan ESCROW adres. zorgen Gelieve uw adres in ESCROW is afgestemd met uw verzendadres voordat u betaalt Service : 1. We leveren een goede kwaliteit product, als u een kwaliteitsprobleem over het item, gelieve ons binnen 3 dagen na het ontvangen. 2. Terugkeer of uitwisseling, item moet worden geretourneerd in nieuwe staat zoals ontvangen met alle begeleid accessoires en literatuur, inclusief de originele verpakking. Item moet NIET WORDEN USDED op alle. 3. Koper verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten en de transactiekosten van de totale product aankoop. Feedback : We streven de beste service, als u tevreden met onze item, geef ons een positieve feedback, die zal ons een beter ontwikkeling. bedankt voor uw bezoek. genieten een goede winkelen op onze winkel.

Productgegevens

Retail Package:
Nee
Functie:
Dirt-resistant
Compatibel merk:
Sony-Ericsson
Merknaam:
INSOU
Type:
Flip Case
Ontwerp:
Business,Vlakte,Glossy